Title Image

Joke Uten
Logopedist

Joke Uten

Logopedist

Over mezelf

In 2016 behaalde ik mijn Master in de Logopedische en Audiologische Wetenschappen (optie logopedie) aan de KU Leuven. Daar ik ook interesse had in lesgeven, vulde ik dit diploma aan met de Specifieke Lerarenopleiding Gezondheidswetenschappen.

Tijdens de logopedische stage kwam ik in aanraking met een grote variatie problematieken. Ik deed ervaring op in neurologische, taal-, leer-, stem-, articulatie- en slikproblemen en werkte met  kleuters, lagereschoolkinderen, jongeren en volwassenen. Deze variaties vond ik erg boeiend!

Tijdens de Specifieke Lerarenopleiding startte ik reeds deeltijds als zelfstandige logopediste in een praktijk te Schulen (Herk-de-Stad). Hier heb ik me reeds kunnen verdiepen in verschillende logopedische domeinen. Naast de copiloot, zal ik ook hier actief blijven als logopediste.

Ik hou van variatie en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Daarom combineer ik mijn job als logopediste, met de job van praktijkassistent aan de opleiding Logopedische en Audiologische Wetenschappen aan de KU Leuven.

Mede door mijn ervaring als leidster bij de KSJ, hecht ik veel belang aan een positieve, aangename omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en zijn talenten kan ontwikkelen. Dit tracht ik dan ook na te streven in mijn werk. Aan de hand van mijn enthousiasme en positieve ingesteldheid streef ik ernaar patiënten te doen groeien!

Gevolgde opleidingen

  • Cursus eet- en drinkproblemen bij baby’s en zeer jonge kinderen – Pro Education
  • Basiscursus OMFT – Logopedie en Tandheelkunde – KWEC

Mijn talenten

  • communicatief
  • creatief
  • empathisch
  • enthousiast
  • flexibel
  • sociaal
  • teamspeler

Mijn dromen

Van kleins af aan ging ik met mijn gezin op vakantie. Deze wanderlust heb ik goed overgenomen van mijn ouders. Ik hou van reizen. Samen met mijn familie heb ik bijna heel Europa ontdekt. Nu droom ik ervan om dit repertoire aan te vullen met verdere bestemmingen.

Mijn lievelingsquote

The bad news is: time flies. The good news is: you’re the pilot.