Title Image

Lien Decabooter
Logopedist

Lien Decabooter

Logopedist

Over mezelf

In februari 2019 behaalde ik mijn Master Logopedische en Audiologische Wetenschappen aan de KU Leuven. Als beginnend logopediste wil ik graag in aanraking komen met logopedie in brede zin. In de toekomst wil ik blijven groeien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Ik zal me blijven verdiepen en specialiseren in de logopedische domeinen waar ik me steeds meer voor interesseer.

Tijdens mijn jarenlange ervaring binnen de scouts heb ik me steeds geëngageerd om een aangenaam contact met kinderen en ouders na te streven. Ik vond er elke keer weer plezier in om een lach te toveren op het gezicht van de vele kinderen van verschillende leeftijden. Dit maakt dat ik heb gekozen voor de doelgroep kinderen en jongeren. Een vlotte manier van communiceren tussen ouders, therapeuten en de omgeving van het kind vind ik heel belangrijk.

Ik ben enthousiast om aan te slag te gaan in de multidisciplinaire praktijk, De Copiloot. Voor mij is het een fijne werkplek en een warme plek waar elk kind zich kan ontplooien en groeien op zijn unieke manier en waar elk kind dankzij het multidisciplinaire team kan rekenen op een optimale begeleiding!

Mijn talenten

  • Geëngageerd in zorg en welzijn
  • Enthousiast op zoek naar uitdagingen
  • Goedlachse teamplayer
  • Empathische gesprekspartner
  • Dappere sifaka

Mijn dromen

Ik droom ervan om samen met kinderen op zoek te gaan naar ieders talent en dit in de kijker te zetten!

Mijn lievelingsquote