Boven de Wolken

Boven de Wolken

TROTS, gelukkig, een beetje geëmotioneerd en vooral met gigantisch veel GOESTING mogen we vertellen dat wij, Hanne en Marjolein, deel uit maken van het prachtige team van BOVEN DE WOLKEN.

BOVEN DE WOLKEN legt de meest kostbare herinneringen vast wanneer je wereld even stilstaat voor prille ouders die net hun baby’tje verloren hebben…

Heb je vragen, wil je BOVEN DE WOLKEN steunen met een gift of door een zalig zacht wolkenkussentje te kopen, of wil je graag dat we de werking van BOVEN DE WOLKEN eens komen voorstellen? Mail of bel ons dan gerust.

 

www.bovendewolken.be

https://www.facebook.com/bovendewolken/

Krokusvakantie:

Op woensdag 14 februari zijn we telefonisch bereikbaar van 9u tot 15u.

Op donderdag 15 februari is de praktijk telefonisch niet bereikbaar. 

Op vrijdag 16 februari zijn we telefonisch bereikbaar van 8u tot 13u.

Hebt u een dringende vraag buiten deze belmomenten? Mail ons op info@decopiloot.be. We helpen u zo gauw als mogelijk verder.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP!

Belangrijk: momenteel hebben onze kinderpsychiaters een patiëntenstop. Het is niet mogelijk om uw kind op een wachtlijst te plaatsen.

Bij het vastleggen van een afspraak wordt er voor u een specifieke tijd gereserveerd, afhankelijk van de aard van de verwachte tussenkomst. Indien u deze afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij u ons onmiddellijk in te lichten via (bv. mail of per telefoon). Afspraken die geen 24u vooraf afgezegd worden, geven aanleiding tot organisatorische problemen aangezien die niet meer ingevuld kunnen worden door andere patiënten. Dit leidt tot langere wachttijden voor andere patiënten en veroorzaakt ook schade voor ons. In overeenstemming met de deontologische regels die van toepassing zijn op artsen, zal er voor een niet tijdig afgezegde afspraak een vergoeding gevraagd worden. U ontvangt niet voor elke arts of zorgverlener een automatische herinnering van uw afspraak.

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u00.
Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn:
Mail ons of contacteer ons via het contactformulier.

Het afhalen of binnenbrengen van documenten kan enkel op afspraak.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP!