Title Image

Workshops en cursussen

Typ Tien lessen

TypTien is een unieke methode speciaal ontwikkeld voor kinderen (vanaf 10 jaar) om gemakkelijker te leren typen met tien vingers. Er worden meerdere leerkanalen tegelijkertijd aangesproken (auditief, visueel, motorisch-tactiel, geheugen, redeneren…) om zo de letterposities te ontdekken, de vingerverplaatsing te oefenen en uiteindelijk het blind typen te automatiseren.

Interesse?

Stuur zeker een mailtje naar info@decopiloot.be.

 EHBO

We hopen het allemaal nooit nodig te hebben. Maar een ongeval is zo snel gebeurd en dan kunnen we er als ouder maar best op voorbereid zijn om zo goed mogelijk te handelen…

  • verstikking
  • verbranding
  • vergiftiging
  • stuipen
  • reanimatie van een baby en een kind
  • bellen van de hulpdiensten

We leren reanimeren volgens de laatste ERC-richtlijnen en gaan praktijkgericht te werk om de theorie te ondersteunen, met baby- en kinderreanimatiepoppen.

Mama’s, papa’s, grootouders, babysitters… jullie zijn allemaal welkom.
De workshop duurt 3 uur en kost 25 euro per persoon.

Volgende workshops

Er zijn momenteel geen nieuwe workshops gepland.

Inschrijven is verplicht via e-mail: info@decopiloot.be

Baby massage

Babymassage is dé manier om even tijd te maken voor intens contact tussen jou en je baby. Door massage kan je op een hele fijne en warme manier communiceren met je baby en om hem/haar beter te leren kennen. Tijdens de lessen leer ik jullie verschillende technieken om je baby te masseren om zo te leren kennen waar jullie samen het meest van kunnen genieten.

 

Babymassage kan een oplossing bieden bij algemeen onrustig zijn, constipatie, prikkelbaarheid, slecht slapen… De les begint steeds met een ontspanningsoefening voor je baby en eindigt met een badje in de tummytub.

Rustige baby’s, onrustige baby’s, borstgevoede baby’s, flesgevoede baby’s, huilende schatjes, slapende lieverds, vermoeide mama’s, mama’s vol energie…

Iedereen is welkom tijdens deze workshop.

Wat mee te brengen?

 Algemene voorwaarden

Inschrijven voor een workshop/cursus/lessenreeks gebeurt door een e-mail te versturen naar info@decopiloot.be.

Elke inschrijving voor een workshop/cursus/lessenreeks is pas voltooid na overschrijving van het correcte bedrag op de correcte rekening, zoals weergegeven in de e-mail/factuur vanuit De Copiloot.

Bij laattijdige annulatie (< 72 uur voor de aanvang van de workshop/cursus/1e les van een lessenreeks) of het vroegtijdig beëindigen van een lessenreeks wordt het inschrijvingsgeld niet teruggevorderd.

Bij annulatie > 72 uur voor de aanvang van een workshop/cursus/ 1e les van een lessenreeks, wordt de helft van het inschrijvingsgeld teruggevorderd.

Annulatie voor een workshop/cursus/lessenreeks laat niet toe aan te sluiten bij een volgende georganiseerde workshop/cursus/lessenreeks.

Bij annulatie van een inschrijving kan een administratiekost van 5% van het inschrijvingsgeld aangerekend worden.

Krokusvakantie:

Op woensdag 14 februari zijn we telefonisch bereikbaar van 9u tot 15u.

Op donderdag 15 februari is de praktijk telefonisch niet bereikbaar. 

Op vrijdag 16 februari zijn we telefonisch bereikbaar van 8u tot 13u.

Hebt u een dringende vraag buiten deze belmomenten? Mail ons op info@decopiloot.be. We helpen u zo gauw als mogelijk verder.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP!

Belangrijk: momenteel hebben onze kinderpsychiaters een patiëntenstop. Het is niet mogelijk om uw kind op een wachtlijst te plaatsen.

Bij het vastleggen van een afspraak wordt er voor u een specifieke tijd gereserveerd, afhankelijk van de aard van de verwachte tussenkomst. Indien u deze afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij u ons onmiddellijk in te lichten via (bv. mail of per telefoon). Afspraken die geen 24u vooraf afgezegd worden, geven aanleiding tot organisatorische problemen aangezien die niet meer ingevuld kunnen worden door andere patiënten. Dit leidt tot langere wachttijden voor andere patiënten en veroorzaakt ook schade voor ons. In overeenstemming met de deontologische regels die van toepassing zijn op artsen, zal er voor een niet tijdig afgezegde afspraak een vergoeding gevraagd worden. U ontvangt niet voor elke arts of zorgverlener een automatische herinnering van uw afspraak.

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u00.
Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn:
Mail ons of contacteer ons via het contactformulier.

Het afhalen of binnenbrengen van documenten kan enkel op afspraak.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP!