Title Image

Workshops en cursussen

 EHBO

We hopen het allemaal nooit nodig te hebben. Maar een ongeval is zo snel gebeurd en dan kunnen we er als ouder maar best op voorbereid zijn om zo goed mogelijk te handelen…

  • verstikking
  • verbranding
  • vergiftiging
  • stuipen
  • reanimatie van een baby en een kind
  • bellen van de hulpdiensten

We leren reanimeren volgens de laatste ERC-richtlijnen en gaan praktijkgericht te werk om de theorie te ondersteunen, met baby- en kinderreanimatiepoppen.

Mama’s, papa’s, grootouders, babysitters… jullie zijn allemaal welkom.
De workshop duurt 3 uur en kost 25 euro per persoon.

Volgende workshops

Er zijn momenteel geen nieuwe workshops gepland.

Inschrijven is verplicht via e-mail: info@decopiloot.be

Baby massage

Babymassage is dé manier om even tijd te maken voor intens contact tussen jou en je baby. Door massage kan je op een hele fijne en warme manier communiceren met je baby en om hem/haar beter te leren kennen. Tijdens de lessen leer ik jullie verschillende technieken om je baby te masseren om zo te leren kennen waar jullie samen het meest van kunnen genieten.

 

Babymassage kan een oplossing bieden bij algemeen onrustig zijn, constipatie, prikkelbaarheid, slecht slapen… De les begint steeds met een ontspanningsoefening voor je baby en eindigt met een badje in de tummytub.

Rustige baby’s, onrustige baby’s, borstgevoede baby’s, flesgevoede baby’s, huilende schatjes, slapende lieverds, vermoeide mama’s, mama’s vol energie…

Iedereen is welkom tijdens deze workshop.

Wat mee te brengen?

Training sociale vaardigheden voor kinderen

Is het voor jouw kind moeilijk om met andere kinderen te spelen?

Blokkeert je kind in de sociale omgang met andere kinderen?

Of heeft je kind net de neiging zich dominant op te stellen tegenover andere kinderen?

Misschien heeft je kind baat bij een sociale vaardigheidstraining.

Deze training bestaat uit 6 sessies. Elke sessie duurt 1,5 u en wordt gegeven aan groepjes van minimum 2 en maximum 4 kinderen. Kinderen van 5 tot 12 jaar komen in aanmerking. De groepjes worden samengesteld volgens leeftijd.

Het doel van de sociale vaardigheidstraining is dat de kinderen een aantal sociale en communicatieve vaardigheden leren zodat ze makkelijker met andere kinderen kunnen omgaan.

Heb je interesse om je kind aan de sociale vaardigheidstraining te laten deelnemen?

Stuur een mailtje naar caroline@decopiloot.be

Individuele zwemles

Op zoek naar individuele zwemlessen voor jullie kleine kapoen? Kinderkinesitherapeute Hanne start met een doorgedreven watergewenning. Ze leert jullie kind overleven in het water. Daarna komt veilig zwemmen aan bod en wordt er een zwemstijl aangeleerd.

Duurtijd lessen

Duurtijd lessen: 30 minuten (op woensdagnamiddag of zaterdag)

Kostprijs lessen

Kostprijs per les: 19 €

Waar?

Zwembad Tienen

Vanaf de leeftijd van ongeveer 5 jaar.

Typ Tien lessen

TypTien is een unieke methode speciaal ontwikkeld voor kinderen (vanaf 10 jaar) om gemakkelijker te leren typen met tien vingers. Er worden meerdere leerkanalen tegelijkertijd aangesproken (auditief, visueel, motorisch-tactiel, geheugen, redeneren…) om zo de letterposities te ontdekken, de vingerverplaatsing te oefenen en uiteindelijk het blind typen te automatiseren.

Interesse?

Stuur zeker een mailtje naar info@decopiloot.be.

 Algemene voorwaarden

Inschrijven voor een workshop/cursus/lessenreeks gebeurt door een e-mail te versturen naar info@decopiloot.be.

Elke inschrijving voor een workshop/cursus/lessenreeks is pas voltooid na overschrijving van het correcte bedrag op de correcte rekening, zoals weergegeven in de e-mail/factuur vanuit De Copiloot.

Bij laattijdige annulatie (< 72 uur voor de aanvang van de workshop/cursus/1e les van een lessenreeks) of het vroegtijdig beëindigen van een lessenreeks wordt het inschrijvingsgeld niet teruggevorderd.

Bij annulatie > 72 uur voor de aanvang van een workshop/cursus/ 1e les van een lessenreeks, wordt de helft van het inschrijvingsgeld teruggevorderd.

Annulatie voor een workshop/cursus/lessenreeks laat niet toe aan te sluiten bij een volgende georganiseerde workshop/cursus/lessenreeks.

Bij annulatie van een inschrijving kan een administratiekost van 5% van het inschrijvingsgeld aangerekend worden.