Title Image

Ingrid Vanham
Tandarts

Dr. Ingrid Vanham

Kindertandarts

Over mezelf

Mijn verhaal begint duizenden en duizenden kilometers hiervandaan…
Ik ben in Brazilië geboren! Brazilië is een land waar de zon voortdurend schijnt. In Brazilië leerde ik dat de zon niet alleen in de hemel is, maar ook in ons hart en dat een mens is wat hij in zijn hart draagt.

Mijn eerste leerkrachten in Brazilië waren geen Brazilianen, maar wel Belgische zusters, afkomstig uit Berlaar. Door hen leerde ik de Belgische cultuur kennen en waarderen.

In Brazilië is het onmogelijk om zuinig te zijn met lachen. En toen de tijd rijp was om een beroep te kiezen, aarzelde ik geen seconde.
Ik wilde dat niemand meer pijn voelde… Ik wilde mensen en vooral kinderen laten lachen… Ik wilde “een glimlach toveren” op het gezicht van elk kind.
Voor mij is er niets mooiers dan de glimlach van een kind.
Als tandarts is dit mijn taak bij De Copiloot: de pijn wegtoveren en een mooie glimlach op het gezicht van ieder kind tevoorschijn halen!

 

Mijn talenten

Wordt binnenkort aangevuld.

Mijn dromen

Wordt binnenkort aangevuld.

Mijn lievelingsquote

Wordt binnenkort aangevuld.

Krokusvakantie:

Op woensdag 14 februari zijn we telefonisch bereikbaar van 9u tot 15u.

Op donderdag 15 februari is de praktijk telefonisch niet bereikbaar. 

Op vrijdag 16 februari zijn we telefonisch bereikbaar van 8u tot 13u.

Hebt u een dringende vraag buiten deze belmomenten? Mail ons op info@decopiloot.be. We helpen u zo gauw als mogelijk verder.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP!

Belangrijk: momenteel hebben onze kinderpsychiaters een patiëntenstop. Het is niet mogelijk om uw kind op een wachtlijst te plaatsen.

Bij het vastleggen van een afspraak wordt er voor u een specifieke tijd gereserveerd, afhankelijk van de aard van de verwachte tussenkomst. Indien u deze afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij u ons onmiddellijk in te lichten via (bv. mail of per telefoon). Afspraken die geen 24u vooraf afgezegd worden, geven aanleiding tot organisatorische problemen aangezien die niet meer ingevuld kunnen worden door andere patiënten. Dit leidt tot langere wachttijden voor andere patiënten en veroorzaakt ook schade voor ons. In overeenstemming met de deontologische regels die van toepassing zijn op artsen, zal er voor een niet tijdig afgezegde afspraak een vergoeding gevraagd worden. U ontvangt niet voor elke arts of zorgverlener een automatische herinnering van uw afspraak.

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u00.
Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn:
Mail ons of contacteer ons via het contactformulier.

Het afhalen of binnenbrengen van documenten kan enkel op afspraak.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP!