Title Image

Hylke Hakelbracht
kinderdiëtist

Hylke Hakelbracht

Kinderdiëtist

Over mezelf

Ik ben Hylke Hakelbracht, kinderdiëtiste en lactatiekundige.

Altijd gefascineerd door de 2 beroepen vroedkunde en diëtist koos ik uiteindelijk om de opleiding diëtist te volgen aan de Thomas More hogeschool in Geel. Dat wakkerde mijn interesse aan om vrouwen en kinderen te begeleiden op vlak van (borst)voeding. Het volgen van de postgraduaat lactatiekunde was voor mij een goede aanvulling om deze doelgroep nog beter te kunnen begeleiden.

Daarna startte ik in de  kinderdiëtistenpraktijk ‘Op de groei’ en werkte hier drie jaar. Ondertussen volgde ik het post HBO voedingsleer voor het kind en adolescent aan het Han University van Nijmegen.

Ik sluit me graag aan bij het team van De Copiloot en wil in deze multidisciplinaire samenwerking graag mee een luisterend oor zijn voor de vragen rond voeding die ouders hebben voor hun kind en samen op zoek gaan naar de oplossing die het beste bij hen past.

Mijn specifieke interesses binnen kindervoeding liggen bij het starten met vaste voeding (oa de Rapley methode), vegetarische veganistische voeding, voedselallergie en -intolerantie, selectief eten, stoelgangklachten en de zorgen rond groei of gewicht.

Mijn talenten

Ik ben empathisch, luister naar en werk graag met mensen, ben leergierig en neem graag initiatief.

Mijn dromen

Ik droom ervan om te blijven bijleren en groeien zowel in mijn job als op persoonlijk vlak.

Ik droom ervan om de wereld te ontdekken en geluk te blijven vinden in kleine dingen.

Mijn lievelingsquote

“Little by little, one walks far” By Peruvian Proverb

Krokusvakantie:

Op woensdag 14 februari zijn we telefonisch bereikbaar van 9u tot 15u.

Op donderdag 15 februari is de praktijk telefonisch niet bereikbaar. 

Op vrijdag 16 februari zijn we telefonisch bereikbaar van 8u tot 13u.

Hebt u een dringende vraag buiten deze belmomenten? Mail ons op info@decopiloot.be. We helpen u zo gauw als mogelijk verder.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP!

Belangrijk: momenteel hebben onze kinderpsychiaters een patiëntenstop. Het is niet mogelijk om uw kind op een wachtlijst te plaatsen.

Bij het vastleggen van een afspraak wordt er voor u een specifieke tijd gereserveerd, afhankelijk van de aard van de verwachte tussenkomst. Indien u deze afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij u ons onmiddellijk in te lichten via (bv. mail of per telefoon). Afspraken die geen 24u vooraf afgezegd worden, geven aanleiding tot organisatorische problemen aangezien die niet meer ingevuld kunnen worden door andere patiënten. Dit leidt tot langere wachttijden voor andere patiënten en veroorzaakt ook schade voor ons. In overeenstemming met de deontologische regels die van toepassing zijn op artsen, zal er voor een niet tijdig afgezegde afspraak een vergoeding gevraagd worden. U ontvangt niet voor elke arts of zorgverlener een automatische herinnering van uw afspraak.

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u00.
Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn:
Mail ons of contacteer ons via het contactformulier.

Het afhalen of binnenbrengen van documenten kan enkel op afspraak.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP!