Title Image

Petra Vanheer
Kinderarts

Dr. Petra Vanheer

Kinderarts

Over mezelf

Hallo! Mijn naam is Petra Vanheer, ik ben kinderarts en ontzettend enthousiast om een co-piloot te mogen zijn!

Ik groeide op in Sint-Joris-Winge. Elke zondagnamiddag kon je me er op de chiroterreinen terugvinden. Eerst als kind, nadien jarenlang als leidster. Een middag ravotten met de kinderen was puur genieten voor me.

Ik droomde er altijd al van om dokter te worden, maar wilde ook erg graag met kinderen werken. Na de opleiding tot arts, kon ik dan gelukkig ook verder studeren tot kinderarts; de ideale combinatie!
Sinds 2010 werk ik als kinderarts in AZ Diest, maar nu wil ik heel graag ook wat verder vliegen.

Zelf ben ik mama van drie fantastische kinderen: Marie, Lowie en Aline. Samen met ons vijfjes houden we van kamperen, de bergen, de zon en de sneeuw…

Mijn talenten

Als mama van 3 heb ik wel wat ervaring in brandjes blussen; samen vinden we voor elk probleem een oplossing.

Mijn dromen

Met kleine stapjes worden grote dromen waar! Voor onszelf droom ik om nog veel te kamperen, de kinderen de wereld te kunnen laten zien en te blijven genieten!

Voor alle kinderen van de wereld: een warm nest!

Mijn lievelingsquote

Dream big, smile often

Krokusvakantie:

Op woensdag 14 februari zijn we telefonisch bereikbaar van 9u tot 15u.

Op donderdag 15 februari is de praktijk telefonisch niet bereikbaar. 

Op vrijdag 16 februari zijn we telefonisch bereikbaar van 8u tot 13u.

Hebt u een dringende vraag buiten deze belmomenten? Mail ons op info@decopiloot.be. We helpen u zo gauw als mogelijk verder.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP!

Belangrijk: momenteel hebben onze kinderpsychiaters een patiëntenstop. Het is niet mogelijk om uw kind op een wachtlijst te plaatsen.

Bij het vastleggen van een afspraak wordt er voor u een specifieke tijd gereserveerd, afhankelijk van de aard van de verwachte tussenkomst. Indien u deze afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij u ons onmiddellijk in te lichten via (bv. mail of per telefoon). Afspraken die geen 24u vooraf afgezegd worden, geven aanleiding tot organisatorische problemen aangezien die niet meer ingevuld kunnen worden door andere patiënten. Dit leidt tot langere wachttijden voor andere patiënten en veroorzaakt ook schade voor ons. In overeenstemming met de deontologische regels die van toepassing zijn op artsen, zal er voor een niet tijdig afgezegde afspraak een vergoeding gevraagd worden. U ontvangt niet voor elke arts of zorgverlener een automatische herinnering van uw afspraak.

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u00.
Indien we telefonisch niet bereikbaar zijn:
Mail ons of contacteer ons via het contactformulier.

Het afhalen of binnenbrengen van documenten kan enkel op afspraak.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP!