Title Image

Nathalie Rommel
Deglutoloog – Logopedist

Prof. Dr. Nathalie Rommel

Deglutoloog – logopedist

Over mezelf

Ik werk als deglutoloog-logopedist reeds 20 jaar met pasgeboren, jonge kinderen en adolescenten met voedings- en eetproblemen. Ik focus op ouders en verzorgers die vragen hebben rond de normale eet- en drinkontwikkeling, rond borst- en flesvoeding, lepelvoeding, kauwen en slikken.

Na mijn studies aan de KU Leuven en na enkele jaren wetenschappelijk onderzoek doen in Australië, werk ik momenteel in hoofdzaak als docent aan de faculteit Geneeskunde van de KU Leuven waar ik als programmadirecteur de opleiding tot Deglutoloog leidt en wetenschappelijk onderzoek doe rond slikstoornissen over alle levensfasen heen. De weerslag van dit werk vindt u in verschillende handboeken en wetenschappelijke artikelen. Daarnaast werk ik ook in het Universitair Ziekenhuis Leuven, Gasthuisberg waar ik vooral slikdiagnostiek van keel en slokdarm verzorg.

Binnen De Copiloot kan u bij mij terecht voor advies, ondersteuning en zorg voor uw baby, peuter, kleuter, tiener en puber die moeilijk kan eten of drinken, al dan niet op doorverwijzing door externe arts of paramedicus.

Mijn talenten

Wordt aangevuld.

Mijn dromen

Wordt aangevuld.

Mijn lievelingsquote

Wordt aangevuld.